Цената, която Украйна плаща, вече е толкова огромна. И е толкова

...
Цената, която Украйна плаща, вече е толкова огромна. И е толкова
Коментари Харесай

Съветникът на Зеленски: Не трябва да коленичим пред Русия, ще доведем войната до край

„ Цената, която Украйна заплаща, към този момент е толкоз голяма. И е толкоз мъчно да обясниш на хората, че не би трябвало да коленичим пред Русия и че тази война сигурно ще я доведем до край ”. Това съобщи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк.
Прочетете още
„ Исторически може да запишете като огромна страница в своята лична история, че България реши незабавно да оказва помощ на Украйна ”, съобщи Подоляк. „ След войната ще има доста истории, ще се разбере кой се обади, кой сътвори логистични бази в страната ”, изясни съветникът на Володимир Зеленски в изявление за Нова.

За първите часове на войната на Русия в Украйна той описа: „ В 4:30 сутринта, първи изстрели в Украйна – беше мъчно да се пътува за работа, тъй като хората напускаха Киев. Най-сетне получихме опция да доведем света до основни промени. Украйна при всички положения щеше да се озове в тази война. Всеки човек ще има право на избор – какво желае. Тръгнах от вкъщи и видях фамилията си чак след доста месеци – единствено онлайн. Казах на децата си, че това е война ”.

Той е безапелационен, че не думите, а делата приказват. „ Въпросът не е какво си споделил, въпросът е какво ще направиш, с цел да се намира фамилията ти в сигурност. Въпросът не е за твоето семейство, въпросът е за други фамилии, деца. Много мъже взеха оръжие в ръце и отидоха да пазят Киев. Родителите им отидоха да пазят, не да падат на колене ”, сподели Подоляк.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР